Ana içeriğe atla

Yetenekli eller "Ali Sinan Şahin"

Yetenekli eller

Renkleri özel yeteneğiyle birleştiren, sokak duvarlarını elleriyle sanata çeviren Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Mezunu Ali Sinan Şahin dünyayı güzelleştiriyor.



Hayat doğum ve ölüm arasındaki o çizgi bu çizgide yapacağımız çok şey olacak. Çocuk büyüdükçe kendini keşfeder bazen sesini bazen çizimlerini bu yetenek aslında yaratıcının kendisine sunduğu bir lütuf ya da mucizedir. Ben bunu bir sihir olarak görüyorum çok yetenekli elleriniz olabilir toprağa şekil verebilir harika eserler yaparsınız ya da bir kalp cerrahı olup bir kalbi onarıp hayata hayat katarsınız.



Yetenekli ellerYetenekli eller "Ali Sinan Şahin"

Özel bir sesiniz olabilir bir çok kişiyi mest edersiniz. Böyle kişiler özel insanlardır tanıştığınızda sohbet etmek size çok şey katar görmediğiniz şeyleri görebilirsiniz. Renkleri özel yeteneğiyle birleştiren mekanlara belki kimsenin fark etmediği sokak duvarlarına elleriyle sanata çeviren bir adamdan bahsetmek istiyorum.



Ali Sinan Şahin 1984 Ankara doğumlu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Mezunu kısacası çizimleriyle bence dünyayı güzelleştiriyor. Güzel insanları bulmak kolay olmuyor. Birkaç soru ile kendisini tanıyalım.



Renkleri özel yeteneğiyle birleştiren, sokak duvarlarını elleriyle sanata çeviren Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Mezunu Ali Sinan Şahin dünyayı güzelleştiriyor.Renkleri özel yeteneğiyle birleştiren, sokak duvarlarını elleriyle sanata çeviren Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Mezunu Ali Sinan Şahin dünyayı güzelleştiriyor.

Resme olan ilginiz nasıl başladı?

Resim yapmak ve çizgiler çocukluğumdan beri var. Evde duvarlara resim çizerek sonra annemden azar işiterek sanat hayatım başladı. Ortaokul ve lise de ders kitaplarıma çizimler yapardım. Sonrasında kendimi keşfettim yetenek sınavlarına girerek Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni bitirdim.







Okul sonrası hayallerinizi gerçekleştirebildiniz mi?

Okurken hayaller yüksek oluyor. Fakat mezuniyet sonrası gerçek hayat tabiki daha zor. Ama sevdiğim bir işi yapıyorum. Yaşadığınız coğrafya sanata ve yeniliğe çok açık değil açık olan kısımda yeterli değil. Dünyanın birçok yerinde sanatçılar işleriyle para kazanıp hayatlarını daim ettirebiliyorlar. Bizde işini yaparak para kazanmak biraz zor çoğu sanatçı farklı işlerde çalışıyor. Asıl mesleği hobi oluyor üzücü bir durum.



Yaptığın eserler nasıl oluşuyor?

Duvar resmi yapıyorum. Yada tuval üzeri resim ülkemizde iç mimarların yenilikçi oluşumları mesleğe katkı sağlıyor. Bu umut verici bir oluşum hayal ediyorsunuz o mekan duvar ya da tuval sanata dönüşüyor. Seviyorum beklentilerim yüksek daha güzel şeyler yapmak istiyorum.



Ali Sinan Şahin'in çok güzel bir yeteneği var dokunduğu yeri renkleri ve çizimleriyle canlı sıcacık ortamlara çeviriyor. Umarım bir gün hayalleri onu istediği yere götürsün. Samimi alçak gönüllü biri, ortak bir arkadaşımız kendisi gibi tasarımcı Hatice Tuğ Atar aracılığıyla kendisini tanıdım. Onu yazma istediğimi duyunca hemen kabul etti çok teşekkür ediyorum. Başarın daim olsun iyi yerlere gel...



Yazar: İlknur Polat

#alisinanşahin #çizim #duvarresmi #eser #güzelsanatlar #özelinsan #resim #yetenek
https://haberton.com/yetenekli-eller-ali-sinan-sahin/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Türkiye'de kuduz vakaları: Risk artıyor mu?

Türkiye'de kuduz vakaları: Risk artıyor mu? Bitlis’te başıboş köpeklerin ısırmasının ardından kuduz tanısı konan 10 yaşındaki Mustafa Erçetin hayatını kaybetmişti. Veteriner Hekim Mehmet Kızılinler, ülkeyi derinden etkileyen olaya dikkat çekerek kuduz vakalarına karşı uyarılarda bulundu. Eskişehir’de Veteriner Hekim Mehmet Kızılinler , kuduzun bütün memelilerde görülebilen viral bir hastalık olduğunu ifade etti. Ülkemizde yaban hayatı kaynaklı vakaların sık görüldüğünü belirten Kızılinler, “Kuduz, hayvan hastalıkları arasında en riskli rahatsızlıkların başında gelmektedir. Son zamanlarda farklı hastalıklar gündeme oturduğu için bu tür vakalar gündemden düştü. Dolayısıyla halkımız kuduz hastalığı konusunda bilinçsiz kaldı” dedi. Türkiye'de kuduz vakaları: Risk artıyor mu? Hayvanlarda kuduz belirtilerini aktaran Kızılinler, “Hırçınlık, ağızda salyalanma, saldırganlık, sinir sistemiyle alakalı aşırı hassasiyet, sığırlarda aşırı bağırma gibi belirtiler kuduz hastalığını işaret ed...

Mısır sapları elektrik enerjisine dönüştürülüyor

Adana’da hasadı yapılan mısırın tarlada kalan sapları özel makinelerle kesilip balya haline getirildikten sonra fabrikalarda yakılarak elektrik enerjisine dönüştürülüyor. Kentte mısır hasadı sürerken, tarlada kalan ürün sapları da enerjiye dönüşmeye başladı. Son yıllarda yaygınlaşan ve özel makinede balyalanan mısır sapları, bazı fabrikalar tarafından elektrik üretiminde kullanıyor.Yüksek ısıda yakılan mısır saplarından elde edilen enerji, türbinlere aktarılarak elektrik […] source https://haberton.com/misir-saplari-elektrik-enerjisine-donusturuluyor/

'Depremzede öğrenci' demek ötekileştirebilir

'Depremzede öğrenci' demek ötekileştirebilir Yıkıcı depremler sonrası çocukların yaşayabileceği travmalara dikkat çeken Çocuk Gelişim Uzmanı Pınar Bilecen, “Sınıflara misafir olarak gelen bu öğrencilerimize ‘depremzede öğrenci’ demek onu kırabilir, ötekileştirebilir, kendini ayrımlaştırılmış  gibi hissettirebilir” dedi. Kahramanmaraş merkezli yaşanan 2 büyük depremde kimi yakınlarını kaybetti, kimi yaşıtlarının yaşadığı afeti kilometrelerce öteden takip etti. Çocuklar deprem bölgesinde olsun ya da olmasın, yaşanan felaketten en ağır şekilde etkilendi. Peki bu süreçte onlara nasıl yaklaşmak, Türkiye'nin acı gerçeği depremi nasıl anlatmak gerekiyor? Deprem yaşayan çocukların yoğun kaygı ve korku içerisinde olduğunu aktaran Çocuk Gelişim Uzmanı Pınar Bilecen, “Deprem, insanın hareketsiz kabul ettiği ve güvenle ayağını bastığı toprağın da oynayacağını ve üzerinde bulunan tüm yapılarında hasar görüp, can kaybına uğrayacak şekilde yıkılabileceklerini gösteren bir doğa olayıdır. D...