Ana içeriğe atla

Kadınlar medikal estetiğe yöneldi

Kadınlar medikal estetiğe yöneldi

Medikal estetik doktoru Mehtap Altınöz, “Özellikle kadınlar yaşlanma belirtilerine karşı medikal estetiğe yöneliyor” dedi.

Medikal estetiğe büyük bir rağbet olduğunu söyleyen medikal estetik doktoru Mehtap Altınöz, “Özellikle kadınlar, yaşlanma belirtilerine karşı medikal estetiğe yöneliyor” dedi. Medikal estetik, ozonterapi ve mezoterapi alanlarında çalışan Altınöz, medikal estetik uygulamalarındaki popülerliği değerlendirdi.

Medikal estetikteki popülerliğin mantıklı temelleri olduğunu ifade eden Dr. Mehtap Altınöz, “Hepimiz iyi görünmenin yollarını arıyoruz. Yaşlanmanın görünüşümüzdeki olumsuz etkilerini azaltmak ve cilt yapımızı iyileştirmek için mucizeler arıyoruz. Birçok ürün ve uygulama, bu konuda vaat ettiklerini yerine getiremiyor.

İnsanlar plastik cerrahiye daha mesafeli yaklaşıyor. Bu sebeple medikal estetik hem kadınlar hem de erkekler için popüler bir seçenek haline geldi. Medikal estetik, genç bir görünüme kavuşmak ya da genç görünümünü korumak isteyenler için birçok avantaj sağlıyor. Özellikle kadınlar, yaşlanma belirtilerine karşı medikal estetiğe yöneliyor” diye konuştu.

“MEDİKAL ESTETİK, YAŞLANMAYI GECİKTİRMENİN EN DOĞAL YOLUDUR”

Günlük yaşamdaki koşturmanın bir şekilde ciltlere yansıdığını vurgulayan Dr. Mehtap Altınöz, “Aynaya baktığımızda çizgiler ve kırışıklıklar görüyorsak, bunun birçok sebebi var! Sağlıksız beslenme alışkanlıklarından zararlı kozmetiklere kadar birçok faktör, cildimize adeta saldırıyor. Stresli geçen günler de özellikle yüz bölgesinde cildi olumsuz etkiliyor. Bunlar, yaşlanmanın doğal belirtileri de olabilir. Yaşlanma sürecini durduramazsınız; ancak yavaşlatabilirsiniz. Medikal estetik, bunun en doğal yoludur. Cilt dostu doğal ürünlerle iç ve dış etkenlerin ortaya çıkardığı hasarı minimize etmek mümkün” ifadelerini kullandı.

 Dr. Altınöz, medikal estetik uygulamalarının sadece hasarlı ciltler için uygulanmadığına dikkat çekerek sözlerine şöyle devam etti:

“Medikal estetik için yaşlılık belirtilerinin ortaya çıkmasını beklemek zorunda değilsiniz. Birçok insan yaşlılık belirtileri görmeye başladığında bir tedavi arayışına giriyor. Ciltte medikal estetik uygulamalarına belirtilerden önce de başlanabilir. Böylece sağlıklı cilt formunda süreklilik elde edilebilir. Ameliyatsız medikal estetik uygulamalarına erken dönemde başlamak cildin sağlıklı kalmasını, cilt tonunun iyileşmesini ve yaşlanma belirtilerini geciktirmeyi sağlayacaktır.”

Kadınlar medikal estetiğe yöneldi
Kadınlar medikal estetiğe yöneldi

"Ameliyatsız yüz gençleştirme kadınların popüler talepleri arasında yer alıyor”

Medikal estetik uygulanan hastaların memnun kaldığını ve özgüvenlerinin arttığını belirten Dr. Altınöz, “Plastik cerrahi prosedürlerine göre oldukça uygun fiyatlarla cilt dokusunda yaşlanma belirtileri giderilebiliyor. Medikal estetikte kaş kaldırma botoksundan migren botoksuna kadar birçok botoks uygulaması var. Ayrıca, hyalüronik asit dolgu uygulamaları özellikle yüz gençleştirme için oldukça etkili bir yöntem.

Elmacık, yanak, şakak ve çene dolguları ile de yüzdeki estetiği kişinin beklentilerine uygun olarak tasarlayabiliyoruz. Dudak, el üstü, gıdı gözaltı ve göz çevresi için de uygulamalarımız var. Yeni jenerasyon akıllı mezoterapi uygulamaları ve cilt gençleştirme lazerleri, çok etkili sonuçlar aldığımız cilt gençleştirme prosedürleri arasında yer alıyor” dedi.

Dr. Altınöz, ameliyatsız yüz gençleştirme uygulamasının özellikle kadınların popüler talepleri arasında yer aldığını belirterek, bu uygulama ile yüzdeki doğal ifadeyi koruyarak, cildi daha sağlıklı, nemli ve fit tutulabileceğinin altını çizerek şu ifadeleri kullandı: 

“Ameliyatsız yüz ve çene hattı gençleştirmede, yeni jenerasyon akıllı mezoterapi uygulamaları kullanıyoruz. Bu aşılar, ciltteki nemi, esnekliği ve hücre yenilenmesini sağlayan kolajenleri harekete geçiriyor. Bu aşılar, cilt gençleştirmede çok etkilidir. Cilt altında uzun süre kalarak, yaşlanma sürecini yavaşlatır”



source https://haberton.com/kadinlar-medikal-estetige-yoneldi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Türkiye'de kuduz vakaları: Risk artıyor mu?

Türkiye'de kuduz vakaları: Risk artıyor mu? Bitlis’te başıboş köpeklerin ısırmasının ardından kuduz tanısı konan 10 yaşındaki Mustafa Erçetin hayatını kaybetmişti. Veteriner Hekim Mehmet Kızılinler, ülkeyi derinden etkileyen olaya dikkat çekerek kuduz vakalarına karşı uyarılarda bulundu. Eskişehir’de Veteriner Hekim Mehmet Kızılinler , kuduzun bütün memelilerde görülebilen viral bir hastalık olduğunu ifade etti. Ülkemizde yaban hayatı kaynaklı vakaların sık görüldüğünü belirten Kızılinler, “Kuduz, hayvan hastalıkları arasında en riskli rahatsızlıkların başında gelmektedir. Son zamanlarda farklı hastalıklar gündeme oturduğu için bu tür vakalar gündemden düştü. Dolayısıyla halkımız kuduz hastalığı konusunda bilinçsiz kaldı” dedi. Türkiye'de kuduz vakaları: Risk artıyor mu? Hayvanlarda kuduz belirtilerini aktaran Kızılinler, “Hırçınlık, ağızda salyalanma, saldırganlık, sinir sistemiyle alakalı aşırı hassasiyet, sığırlarda aşırı bağırma gibi belirtiler kuduz hastalığını işaret ed

Yeni medya ve geleneksel medyanın farkları

Yeni medya ve geleneksel medyanın farkları hakkında Prof. Dr. Süleyman İrvan ile bir söyleşi gerçekleştirdik.. Geleneksel medya ile yeni medya kavramları son dönemlerde adını en çok duyduğumuz kavramdır. Her gün saatler geçirdiğimiz yeni medya ve geleneksel medyanın farkları her gün biraz daha açılıyor. Geleneksel medyayı özetlemek gerekirse.  Geleneksel medya:  Tek yönlü iletişim sağlayan dergi, televizyon ve gazete gibi iletişim araçlarının bütününe verilen isimdir. Kısacası geleneksel medya sesli ya da yazınsal basını kaplayan araçların tümüne verilen isimdir Yeni medya ise: Yeni Medya ya da bir diğer deyişle dijital medya , bilgisayar ve internetin kullanılarak oluşturulan ortamlara verilen isimdir. Yeni medyada iletişim tek yönlülükten çıkmakta ve çift yönlü iletişime geçmektedir.  Özellikle z kuşağı dediğimiz nesil ile yeni medya kelimesini daha fazla duymaya başladık. Gelişen teknolojide medyalardan haber alma şeklimiz bile değişti bu söyleşide vatandaş gazeteciği, eski medya y

Turgay Tanülkü'nün hikayesi! Gerçek baba kimdir?

Turgay Tanülkü'nün hikayesi! Gerçek baba kimdir? Gerçek baba kimdir? Doğurtup bakmayan mı? yoksa kendi çocuğu olmadığı halde sahip çıkan mı? Mavi cezaevi arabası Ulucanlar Cezaevi'ne yaklaşırken zaman 1970'i gösteriyordu. 17 yaşındaki mahkum 7 yıl sürecek cezaevi hayatına başlamak üzereydi. Bundan sonra olacaklar hem kendisinin hem de birçok insanın kaderini değiştirecekti. Gün akşama kavuştu. Kapılar sürmelendi. Karavanadan payına düşen çorbaya baktı. Daldı gitti uzaklara. TURGAY TANÜLKÜ'NÜN HİKAYESİ! Bu öyķü gerçek bir babanın hayat hikayesidir. Bu öykü Turgay Tanülkü 'nün hikayesi. 1953 yılında doğar, Turgay Tanülkü. Babasını küçük yaşlarda kaybeder. Annesi çamaşır yıkayarak geçimlerini sağlamaya çalışır. Fakat ne mümkün. Hayat zordur. Fakirlik vardır. Birde gençlik BABA NE DEMEK? Sırtını yasladığın dağ. Güven duygusu. Korkmamak Ama öyle olmaz. Yetiştirme yurdu, arkasından da cezaevi....Turgay'ı zor günler beklemektedir. Cezaevinde yaşadığı olaylar tüm den